49 - Hans' trompetcd's
Hoofdstuk 49 - Paragraaf 9
49. Hans' trompetcd's

49.9 Trance prof. comments

_______________________________________________________________

"
Ik heb ze nog niet allemaal beluisterd, maar het klinkt erg goed. Erg boeiend om naar te luisteren, vooral de multi-instrumentale stukken."

-- Ralph Henssen

_______________________________________________________________

"
Indrukwekkende Trance CD. Zeer uniek en mooie sfeer. Perfect ouwe reus!

Hier is volgens mij stiekum veel tijd in gaan zitten, maar wel met een mooi resultaat, drink er een van mij!"

&

"Hans, een cd heb ik niet van mezelf, maar door jou project breng je me in een inspiratiegolf welke wel eens zou kunnen resulteren in een eigen cd project. Alvast dank daarvoor!

Ik ben vergeten te vragen hoe het je na de operatie is vergaan, maar heb niet de indruk dat je daar lang bij stilstaat, gezien je nieuwe plannen. En maar goed ook!

14.3 is een interessante benadering en had ik nog niet gehoord/gelezen, zeer knap werk Hans.

W`ll keep in touch!"

-- Frank van der Poel Music

http://www.frankvanderpoelmusic.nl.

_______________________________________________________________

"
Hoi Hans nou nou je hebt me wel weer aan het werk gezet zeg... de muziek is totaal wat anders wat er op de hedendaagse markt ligt maar ja dat had ik je al gezegd..

1. vond ik prachtig de sound - stijl niet al te moeilijk om voor de leek te luisteren dit is wat iedereen kan luisteren geen gefriek of hoe je het zou formuleren.

2. deze vond ik zeer apart alle delen pasten in elkaar ook hierbij geld dat je zelf tot aan het einde de muziek kan beluisteren zonder halverwege te denken ik zet het geluid af...wat me opviel was de doorlopende lage lijn die niet verveelde.

3. Jeetje alleen miles kon hele nummers met dempers spelen... hele avond..voor mij zou het niets zijn maar hierbij geld ook weer afluisteren.. want ik vond het een soort film..??? die je tot aan het einde moet bekijken... om het slot zelf te kunnen bepalen.

4. Prachtig ik heb daar een titel voor In The Heat of the Night... ... maar ja daar zit je denk ik niet op te wachten heel apart ik hoor wel in alle 4 de nummers jouw stijl terug komen en niet die van iemand anders... dat vind ik prachtig want ik hou niet van trompettisten die alle solos van andere instuderen..

Samenvatting mijn complimenten heel apart en ik hoop dat je hier succes mee gaat scoren.."

-- Gerard van Schaik

_______________________________________________________________

"
Na het luisteren van jouw mp3 was me wel even een hele reeks maar dan nog.Heel gevarieerd met name de verschillende manieren van spelen en hoe het tot een geheel is gecombineerd ik vind het heel apart om zo eens vanaf een andere benadering van muziek te kunnen luisteren en natuurlijk het begrijpen, ik denk ook dat dit in deze tijd van muziek misschien wel eens weer een ander tijdperk zou kunnen aanbreken.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat het commercieel iets anders zou uitpakken (misschien vergis ik me wel) of het moet op een jazz station gedraaid worden maar ik weet niet zeker of ik dit de goede manier zou zijn maar bij een juiste promotie kan dit best aan het publiek te worden overgedragen.

Desalniettemin een prachtig resultaat met denk ik als doel het enthousiasmeren van een nieuw soort muziekstijl (zo denk ik erover) en waar menig musici misschien weer eens wat mee kan doen.

Ook zal ik na het uitkomen van de Cd proberen om deze overal voor je te promoten via mijn website en klanten.

Ik kijk uit naar het resultaat na het afmixen."

-- Gerard van Schaik

_______________________________________________________________

"
Dank voor het toesturen van de opnamen. Zonnig, relaxed en energiek. Zeer welkom in deze regentijd! Alle respect voor de muzikaal/technische veelzijdigheid.

Docerend/Uitvoerend Musicus (barok)trompet, ensemble-leider en Adem- en Ontspanningstherapeut Methode Van Dixhoorn) (mijn site www.henk-buurman.nl )

Henk Buurman zegt vervolgens over deze website:

Ik blijf lezen op jouw site Hans. Er is zoveel wat ik zelf in geen enkele vakopleiding meegekregen heb, of het nu Arnhem, Den Haag of Amsterdam was. Regelmatig touren langs alle conservatoria zou een mooi begin zijn. Hopelijk werken de docenten mee.
"

-- Henk Buurman

_______________________________________________________________


49.9 Trance prof. comments