31 - IEPE
Hoofdstuk 31 - Paragraaf 5
31. IEPE

31.5 Comments on IEPE

"Als beroepsmusicus ben ik heel erg blij met het educatieve project van IEPE.
Dit project, genaamd de wondere wereld van embouchure, ademsteun en zang, belicht de problematiek die ontstaat bij het musiceren.
Het oplossen van deze problematiek zorgt niet alleen voor een grote verbetering van onze eigen prestaties maar ook in het voorkomen van blessures.
Uniek mag je het wel noemen dat er op 1 dag zoveel gerenommeerde deskundigen hun kennis uitdragen en daardoor een grote bijdrage leveren aan het slagen van dit project.
Diverse muzikale topattracties zullen op deze dag voor mooie intermezzo's zorgen.
In mijn 25 jarige loopbaan als beroepstrompettist heb ik nog nooit meegemaakt dat er zo'n uitgebreid project als IEPE een doelgroep bestrijkt die bestaat uit zowel amateur als professionele musici, docenten, dirigenten, managers en medici. En dit alles speelt zich af in het mooie Beesterzwaag in Friesland.

Ik dank Hans Boschma van Stichting Sailing Brass en Kees Hein Woldendorp, voorzitter van IEPE, voor dit initiatief en ik hoop dat dit project nog vaker een herhaling mag krijgen.
Want ik ben van mening is dat projecten zoals IEPE veel te weinig worden georganiseerd en in ons vak moet je constant in beweging blijven om op topniveau te kunnen blijven presteren." - Rene Henket, trompettist orkest André Rieu.


31.5 Comments on IEPE